top of page

Leer mij beter kennen

Beauty is mijn passie geworden

Mijn naam is Carmilla Meijer, in 2014 ben ik begonnen met mijn salon Gorgeous Lashes (nu Gorgeous Beauty) waar je toen alleen nog maar wimperextensions kon laten zetten.  Mijn klantenkring begon te groeien en er kwam meer vraag naar andere behandelingen.  In de daarop volgende jaren heb ik nog meer diploma's en certificaten behaald, waardoor de salon ondertussen is uitgegroeid tot een all round beautysalon en ik alle behandelingen professioneel kan uitvoeren. Naast kwaliteit en professionaliteit vind ik het belangrijk goed naar de wens van de klant te luisteren zodat de mooiste resulaten gerealiseerd kunnen worden. Door de jaren heen heb ik me altijd ingezet om mijn klanten mooi te maken en hen op hun best te laten voelen.

IMG_20200522_175531_181.jpg
Over: Over ons

Basisprincipes

Gorgeous Beauty gelooft in het bieden van gegarandeerde kwaliteit waar klanten op kunnen rekenen.  Onze klanten blijven terugkomen voor meer, want Gorgeous Beauty gelooft in genieten!

Gorgeous Beauty werkt met de producten van Salonnepro, (h)eerlijke producten zonder chemische toevoegingen en met organische ingrediënten.  Een parabenenvrije productserie op natuurlijke basis, waarmee verschillende huidtypen en indicaties behandeld en verbeterd kunnen worden.

Gorgeous Beauty erkent het belang van kwaliteit en zorgt ervoor dat al jouw wensen worden vervuld met de juiste aandacht en zorg.

Beauty Products
Over: Missie & waarden

Gorgeous Beauty's missie

Luxe service op zijn best

Op zoek naar een Beautysalon in de buurt die weet wat uitzonderlijke klantenservice betekent? Sinds de oprichting in 2014, voorziet Gorgeous Beauty heerlijke behandelingen en geweldige producten.


Gorgeous Beauty streeft ernaar om jouw belangrijkste plek te zijn voor alles wat met beauty te maken heeft. Ik ben trots op de toonaangevende  producten en services die ervoor zorgen dat je blij naar huis gaat. Maak een afspraak en verwen jezelf vandaag nog!

Facial
Over: Missie & waarden
bottom of page