Vrouw met hand op gezicht

Huid verbeterende behandelingen

Huid verbeterende behandelingen

Bio Peeling

ca. 65 min

€75,-

In kuurvorm 4/6x €65,- per keer

De Biopeeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden, en door middel van massage  worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Biopeeling van SalonnePro bevat GEEN waterstofperoxide!

Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Wat kan men bereiken met een Bio Peel?
Fijnere poriënstructuur
Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
Verhelderen van hyperpigmentatie
Verbeteren van het huidbeeld met puistjes
Kalmeren van een onrustige huid
Intens opfrissen van een doffe, vale huid

Tarief € 79.-  salonbehandeling 60 minuten-Dubbele reiniging met de biopeel cleanser, Warme biopeeling, Bio-actieve vitamine C, Werkstofampul, Alginaat masker, Lotion, Dagverzorging met SPF

Als kuur bij huidproblemen voor nog mooiere resultaten.

– Zes weken 1x per week.
-Drie maanden  3x icm microneedling

De mooiste resultaten van behandelingen krijg je wanneer je thuis systematisch onze geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt.

Screenshot_2019-10-10_Salonnepro_(_salonnepro)_•_Instagram_photos_and_videos_edited.jpg

Microneedling
ca. 45 min

€80,-

In kuur vorm 4/6x €70,- per keer

Met hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden er kleine kanaaltjes/openingen in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid op een natuurlijke manier het herstelproces in gang wordt gezet. Door deze prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Collageen is de verstevigende stof in de huid. 
Reliëf van (acne)littekens en rimpels verminderen hierdoor geleidelijk, waardoor de huid er steviger en egaler uit gaat zien.

Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, "betere" cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer normaal zoals deze hoort te zijn, waardoor verstoppingen geen kans hebben.
Door dit effect is er een betere en diepere product opnam waardoor de producten beter en sneller de huid in rekken.
Tevens werkt  de microneedling behandeling bij het verminderen van overmatig pigment (hyperpigmentatie) zoals; zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes. Kortom, de huidteint wordt egaler en uw stimulatieproces krijgt een boost!

Wat kunnen we bereiken?
- Verfijnen van de poriestructuur
- Acne littekens herstellen
- Verminderen van specifieke lijntjes in het gezicht zoals een fronsrimpel, fijne lijntjes rondom de ogen, neuslippenplooi en rimpels op de wangen.
- Opvullen van uw gehele gezichtsvolume
- Liften van kaakcontour en jukbeenderen
-Optimale hydratatie
- Verminderen van striae/littekens/pigmentvlekken

Dermaplaning
ca. 60 min

€60,-

Dermaplaning is een methode om met een steriel chirurgisch mesje de huid te schaven, en zo te ontdoen van dode huidcellen en donshaar. Het is een effectieve behandeling om je huid te ontdoen van dode huidcellen, te verhelderen, en om verstopte poriën te voorkomen. Het resultaat is een huid die er gladder, zachter, stralender, en frisser uitziet.

Op nauwkeurige wijze wordt tijdens de behandeling een mesje over de huid heen gehaald, dit is volledig pijnloos. De Dermaplaning-techniek zorgt voor exfoliatie van de huid, waardoor een gezonde cel vernieuwing wordt bevorderd.

Dermaplaning is geschikt voor elk huidtype vanaf 18 jaar.

Inhoud Dermaplaning – Glow salonbehandeling

-Oppervlakte reiniging, Enzymatic peeling, Desinfectie v.d. huid, Dermaplaning, Bioactive Vitamine C, Werkstof ampul,Bio cellulose masker, Verzorgende crème met SPF

 

Wat zijn de voordelen van Dermaplaning voor je huid?

-het verwijderd dode huidcellen

-het verwijderd donsharen

-oppervlakkige pigmentvlekken verminderen

-het geeft je huid een mooie glans

-het zorgt ervoor dat actieve werkstoffen uit cosmetica beter worden opgenomen

Wanneer mag je geen Dermaplaning ondergaan?

-als je retinoïde crème of tabletten gebruikt

-als je tot 14 dagen tevoren een antibiotica kuur hebt gebruikt

-wanneer je actieve acne hebt

-wanneer je huid beschadigd is

-wanneer je tot 14 dagen tevoren een chemische of kruidenpeeling hebt ondergaan

In deze behandeling wordt gewerkt met Bio Active Vitamine C

Vitamine C is een water-oplosbare vitamine, het is onmisbaar voor een gezonde huid (en lichaam!). De verzamelnaam is Ascorbic Acid (Ascorbinezuur). L-Ascorbic Acid is de vorm die in de natuur voorkomt, en wordt gevonden in vruchten en groenten. Het is de meest potente vorm met de sterkste werking.

We noemen deze vorm ook wel bioactief, omdat ons lichaam deze vorm direct herkent en niet meer om hoeft te zetten. Met andere woorden: L-Ascorbic Acid is direct klaar voor gebruik door het lichaam.

Wij hebben daarom gekozen voor L-Ascorbic Acid in veilige poedervorm voor onze SPA Salonnepro Bio Active Vitamine C.

Wat doet vitamine C voor de huid?

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.

Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

We gebruiken SPA BioActive Vitamin C voor verschillende indicaties:

– Collageenaanmaak
– Rosacea
– Versteviging van de huid
– Hyperpigmentatie
– Puistjes
– Verhoorning van de huid

dermaplaning.png

Fruitzuur peeling

ca. 60 min

€60,-

In kuur vorm 4/6x €50,- per keer


 

Een behandeling met peelings is een behandeling gericht op huidverbetering. Peelingsbehandelingen zijn perfect inzetbaar als kuurbehandeling voor de mooiste resultaten. Er is voor elke huid, en huidindicatie een passende peeling

VOORDELEN VAN PEELINGS:

- Huid gaat minder pigmentvlekken vertonen

- Huid rondom de ogen wordt strakker

- Fijne lijntjes worden minder zichtbaar

 -Huidconditie verbeterd aanzienlijk

 -Acne verminderd

 - Huid wordt optimaal gehydrateerd

- Huid voelt zacht

- Huid gaat stralen

- Porien worden kleiner

Inhoud salonbehandeling- Oppervlakte reiniging, Voorbereidingslotion, Peeling, Neutralisatie, Masker, Serum repair therapie* of PB* serum, Dagcrème met SPF


Wat zijn fruitzuren? Onder de naam fruitzuren vallen zowel AHA als BHA. AHA staat voor Alpha Hydroxy Acid, dit zijn water-oplosbare zuren zoals glycolzuur, melkzuur en appelzuur. BHA staat voor Beta Hydroxy Acid en hieronder valt het vet-oplosbare zuur Salicylzuur.

Hoe werkt een AHA fruitzuurpeeling? Een AHA fruitzuurpeeling verweekt de kitsubstantie (lijm) tussen dode huidcellen in de hoornlaag. We noemen dit daarom een verwekende stof. Het verweken van deze kitsubstantie heeft als resultaat dat de dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen. De “nieuwere” huid wordt zichtbaar en deze is veelal gladder, voller en meer effen van teint. Een fruitzuurpeeling stimuleert de huid tevens om nieuw collageen aan te maken.

Hoe werkt een BHA salicylzuurpeeling? Salicylzuur is een vet-oplossende stof. Het lost overtollig talg op en daarmee ook talgverstoppingen in de poriën. Een salicylzuurpeeling wordt vaak ingezet bij een vette/combinatiehuid of lokaal op delen met veel comedonen (neus, voorhoofd). Het voordeel van salicylzuur is dat deze ook lokaal aangebracht kan worden om het uitreinigen te vergemakkelijken.

 

Glycolic Acid Peel:

Glycolzuur wordt voor onze peelings gewonnen uit suikerriet. 

- Indicaties: hyperpigmentatie, anti-aging, huidverkleuringen, melasma.

 

Lactic Acid Peel:

Lactic Acid wordt voor onze peelings gewonnen uit mais en suikerriet. Een Lactic Acid Peel is een zeer sterkte vochtbinder en geeft een prachtige GLOW.

- Indicaties: vochtarme huid, anti-aging, lichte hyperpigmentatie, doffe/vale huid

 

Salicylic Acid Peel:

Salicylic Acid wordt voor onze peelings gewonnen uit de bast van de wilgenboom. Salicylzuur is werkzaam in de poriën, waar het talgverstoppingen kan verweken en oplossen. Vanwege de vet-oplossende eigenschappen is een salicylzuurpeeling zeer geschikt voor de gecombineerde huidtypen en wanneer de huid last heeft van een overmatige talgproductie.

- Indicaties: onzuivere huid, verstopte poriën, vette/gecombineerde huid.

 

Sensitive Peel:

De Sensitive Peels bestaan uit een mix van verschillende fruitzuren: Lactic acid, Glycolic acid, Citric acid, Malic acid en Tartaric acid. De sensitive Peel zijn ontworpen voor de gevoelige huidtypen en zijn qua pH waarde hierop aangepast.

- Indicaties: gevoelige huid, dunnere huid, lichte hyperpigmentatie, anti-aging.

 

Hoeveel behandelingen en hoe ziet een behandeling eruit?

 

Vooraf maken we een huidanalyse zodat we precies zien wat de conditie van de huid is en wat deze nodig heeft. Is het een droge huid met schilfers dan kan 1 fruitzuurpeeling al voldoende zijn. Bij rimpeltjes en fijne lijntjes die je wilt vervagen, dan zijn er minimaal 4 fruitzuurpeeling nodig. Bij een onzuivere of een acne huid zijn er minimaal 6 fruitzuurpeelings nodig. Kortom, afhankelijk van je huidprobleem passen we de frequentie aan. In kuurverband kan de fruitzuur peeling minimaal 4 maal met een interval van minstens 2 - 4 weken herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. Na het kuurverband kan het resultaat behouden worden door iedere 8-10 weken de behandeling te herhalen.

 

Welke huidverzorging gebruik je na een fruitzuurbehandeling?

 

Er gebeurt heel wat met de huid tijdens een fruitzuurpeeling. Het is dan ook erg belangrijk om de huid daarna thuis ook goed te verzorgen en vooral te beschermen! De fruitzuurpeeling wordt bij voorkeur toegepast in het voor -en najaar en de winter. Maar ook dan moet er een SPF-50 gebruikt worden. Dit is om pigmentverschuiving te voorkomen maar ook om uw verdunde huid extra te beschermen tegen zonnebrand. Hydrateren is ook erg belangrijk. Het vochtgehalte gaat er iets op achteruit omdat de huid dunner wordt en moeilijker zijn vocht vast kan houden.  Met een goede serum en of crème ondersteunen we de huid. Bij gebruik van de juiste thuis producten, worden de behandelingen en het resultaal versterkt. Wij adviseren je graag in het gebruik van de juiste producten. 

 

Contra-indicaties:

- Bij actieve rosacea. De rosacea huid kan geïrriteerd en ontstoken raken

- Bij virale infecties, de infectie kan zich verspreiden

- Bij abnormale littekenvorming. De huid kan anders reageren dan verwacht

- Zwangerschap / Lactatie (alleen salicylzuur)

- Zomermaanden, i.v.m. extra gevoelig worden voor UV-straling

- Open wondjes

- De donkere huid, vanaf Fitzpatrick VI

Een peeling als extra aanvulling op je bestaande gezichtsbehandeling kan ook, de meerprijs ligt tussen de €10,00 en €15,00

BioPulse Therapy - natural face lift

ca. 80 min

€85,-
€125,- Bio Pulse icm microneedling

Biopulse is een behandeling die zich richt op het extracellulaire weefsel wat zich rondom de cellen bevindt. Normaliter is het extracellulaire weefsel haast niet te behandelen en blijven heel veel gifstoffen en afvalstoffen opgeslagen in huid- en spierweefsel. Deze gifstoffen en vrije radicalen zorgen voor cel sterfte en huidveroudering.

Voordelen BioPulse Therapy behandeling:

- zorgt voor verstrakking van de gezichtsspieren (natural face-lifting)

- spoelt het extracellulaire weefsel van huid en spieren schoon met een vitamine C 20% oplossing

- zorgt voor oxygenatie door het vervoeren van zuurstofrijk bloed naar alle lagen van de huid

- vergroot de effectiviteit van overige huidverbeterende behandelingen zoals bv een Microneedling of fruitzuurpeeling behandeling.

Wat kan men bereiken met BioPulse Therapy?

- Lifting van gezichtscontouren

- Gladdere huid

- Gladstrijken van lijntjes

- Verhelderen van hyperpigmentatie / melasma

- Fijnere poriënstructuur

- Vermindering van talgverstoppingen

- Gezondere en stralende huid

Contra-indicaties – Bij zwangerschap en lactatie

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting). We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Bevat het synthetische stoffen? Nee, de behandeling is volledig natuurlijk. We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die verschillende processen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit, en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief.

Hoe werkt het? Het masker bestaat uit twee bioactieve poeders en een activator. Na het aanbrengen, activeert het masker transferase, een overdrachtsenzym die het lichaam o.a. aanzet om zuurstofrijk bloed naar de epidermis te vervoeren. Dit kan een oxygenatie effect geven, waarbij een netwerk van kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien is. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur, het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis kan daardoor tijdelijk zichtbaar zijn.

Effectiviteit
– ANTI-AGING – oxygenatie door zuurstofrijk bloed te vervoeren naar de epidermis, via bloedvaatjes en haarvaatjes – stimulatie en verstrakking van de spieren en gezichtscontouren (lifting) – stimulatie van collageenprocessen (aanmaak en regulatie van collageen 1 en 3) – verhoogde opname van peptiden, vitaminen en aminozuren door de huidcellen – verhoogd het energieniveau in de (stam)cellen, waardoor de levensduur van de (stam)cel verlengt wordt – verhelderen van hyperpigmentatie
– PUISTJES / ONZUIVERE HUID – toename van zuurstof in de huid van binnenuit, waardoor bacteriën zoals P.acnes geremd worden – verwijderd dode huidcellen en ontdoet verstopte poriën van de blokkades die de porie afsluiten – reguleert en normaliseert de talgproductie
– STRESS – wegspoelen van gifstoffen en vrije radicalen uit cellen en omliggend weefsel – afvoeren van gifstoffen d.m.v. de activatie van het lymfesysteem – afbreken en bestrijden van vrije radicalen d.m.v. antioxidanten

Voor wie nog betere resultaten wenst van behandelingen kan de BioPulse behandeling gelijktijdig combineren met microneedling als maandkuur voor nog betere resultaten

Week 1: 1e behandeling – Microneedling icm BioPulse

Week 2: 2e behandeling – BioPulse

Week 3: 3e behandeling – BioPulse

Week 4: 4e behandeling – Microneedling icm BioPulse

 

Inhoud salonbehandeling – 90 min. Biopulse cleanser, Biopulse lotion, Microneedling icm hyaluronzuur, Bioactive Vit. C 20%, Biopulse masker (45 min.), Calendula oil elixer,Dagcrème met SPF

 

De mooiste resultaten van behandelingen krijg je wanneer je thuis systematisch onze geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt.

 

In deze behandeling wordt gewerkt met Bio Active Vitamine C

Vitamine C is een water-oplosbare vitamine, het is onmisbaar voor een gezonde huid (en lichaam!). De verzamelnaam is Ascorbic Acid (Ascorbinezuur). L-Ascorbic Acid is de vorm die in de natuur voorkomt, en wordt gevonden in vruchten en groenten. Het is de meest potente vorm met de sterkste werking.

We noemen deze vorm ook wel bioactief, omdat ons lichaam deze vorm direct herkent en niet meer om hoeft te zetten. Met andere woorden: L-Ascorbic Acid is direct klaar voor gebruik door het lichaam.

Wij hebben daarom gekozen voor L-Ascorbic Acid in veilige poedervorm voor onze SPA Salonnepro Bio Active Vitamine C.

Wat doet vitamine C voor de huid?

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.

Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

We gebruiken SPA BioActive Vitamin C voor verschillende indicaties:

– Collageenaanmaak
– Rosacea
– Versteviging van de huid
– Hyperpigmentatie
– Puistjes
– Verhoorning van de huid