Gezichtsbehandelingen

woman in yellow and teal top sleeping beside lavenders_edited.jpg

Gorgeous-Zen

ca. 40 min

€35,-

Basisbehandeling voor alle huidtypen

Reiniging, enzymatische peeling of scrub, verkorte massage, masker, dag- of nachtcreme

De Zen behandeling is een basisbehandeling, de huid word gereinigd en behandeld met een voedend masker, en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. Mooi om om op een voordelige manier kennis te maken met de producten. Extra modules zoals langere massage, epileren, onzuiverheden verwijderen, etc. kunnen worden toegevoegd indien gewenst. Kijk bij extra modules voor de prijzen.

Gorgeous Relax

ca. 75 min

€60,-

Reinigen, huidanalyse, epileren/harsen, enzymatische peeling of scrub, onzuiverheden verwijderen, gezicht-, hals-, en decolleté-massage, masker, verzorgende dag- of nachtcreme

Met de Gorgeous Relax behandelingwordt je compleet in de watten gelgd. Met een behandeling aangepast op wat jouw huid nodig heeft, ga je met een heerlijk fris en ontspannen gevoel de deur weer uit.
Extra losse modules kunnen aan deze behandeling worden toegevoegd.

Image by Jose Martinez

Gorgeous-Balance Acne/onzuiver

ca. 60 min

€55,-

Huidverbeterende behandeling voor de vette, onzuivere of gecombineerde huid

Reiniging,Enzymatische Peeling, Stomen, Onzuiverheden verwijderen, gezicht- hals en decolleté massage, masker, oil elixer, dag- of nachtverzorging

De Balance behandeling is voor vette, onzuivere of Acne huid. De poriën worden diep gereinigd, de talgproductie wordt gereduceerd en de huid gevoed. Extra modules kunnen aan deze behandeling worden toegevoegd, kijk bij extra modules voor de prijzen.

topless woman_edited.jpg
Image by Terricks Noah

Gorgeous-Boost

ca. 75 min

€75,-

 

Huidverbeterende behandeling voor de verouderde huid

Reiniging, enzymatische peeling of scrub, onzuiverheden verwijderen, gezicht- hals en decolleté massage,masker,serum, oil elixer, dag- of nachtverzorging

Met de Boost behandeling wordt het werkstofdepot in de huid verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en wordt er gewerkt met een intensief Biocellulose masker met stamcel-peptiden. De massage is activerend en er word gebruik gemaakt van een rijk olieserum i.p.v. een massageolie. Met deze Boost behandeling gaat uw huid weer stralen.

Image by Sarah Comeau

Gorgeous-Hydra

ca. 60 min

€60,-

Huidverbeterende behedandeling voor de vochtarme/droge huid

Reingen, enzymatische peeling of scrub, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, serum, oil elixir, verzorgende dag- of nachtcreme

De Gorgeous-Hydra behandeling is een intensief voedende behanding, er word gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen word hersteld, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Na de behandeling voelt de huid soepel en zijn de tekenen van droogte afgenomen. Extra modules kunnen aan deze behandeling worden toegevoegd, kijk bij extra modules op de prijslijst.

Image by Christiana Rivers

Gorgeous-Teenage

ca. 30min

€25,-

Reinigen, scrub, masker, massage, verzorgende dag- of nachtcreme

Het is erg belangrijk om ook de jonge huid goed te verzorgen. Met deze behandeling kan je als tiener kennis maken met gezichtsbehandelingen. De behandeling  afgesteld aan de tienerhuid en wat deze nodig heeft.